Oikeu­dellinen konsul­tointi

Oikeudellinen toimintaympäristö muuttuu lainsäädännön myötä ja toisinaan on tarkoituksenmukaisinta pyytää oikeudellista konsultaatiota osaavalta ja kokeneelta juristilta. Kun tietyt asiakokonaisuudet ovat erityisen vaativia, on järkevää hyödyntää ulkopuolista oikeudellista neuvontaa asian ratkaisemiseksi.

Vaatimus Oy:llä on pitkä kokemus sisäisen tarkastuksen toimista sekä erilaisista oikeudellisista lausunto-, konsultaatio- ja neuvontatehtävistä. Olemme laatineet erilaisia oikeudellisia kannanottoja ja lausumia eri toimialoille. Lisäksi olemme kouluttaneet eri yhteisöjä oikeudellisissa asioissa.

Toimintatapanamme on tarpeen vaatiessa antaa juridisen neuvonnan lisäksi käytännön ohjeita, jotta kulloinkin käsillä oleva ongelma saadaan ratkaistua joutuisasti ja kertakaikkisesti. 

Jos tarvitsette oikeudellista neuvontaa tai koulutusta toimialanne asioissa, ottakaa yhteyttä.

Varaa aika alkutapaamiseen

Vaatimus Oy toimii tuloksellisesti. Pidämme huolen ja vaadimme, että päämiehemme saa hyvän ja oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin. Soita ja sovi aika maksuttomalle alkutapaamiselle. Tapaamisessa analysoimme tilanteesi ja määritämme oikean tavan ratkaista ongelmasi.

”Oikeus ei voi toteutua, jos ei sitä ei vaadita.
Vaatimus Oy vaatii oikeutta puolestanne.”