Vaatimus Oy – Kuntasektorin oikeusasioita jo vuodesta 2011

Vaatimus Oy on koko Suomen alueella toimiva lakiasiaintoimisto, joka on erikoistunut yritysten ja kuntakonsernien lakipalveluihin.

Olemme avustaneet menestykkäästi kuntasektoria, yhdistyksiä, säätiöitä ja yrityksiä oikeudenkäynneissä, riidanratkaisuissa, kantelu- ja valitusasioissa, sääntö- ja henkilöstöasioissa sekä muissa oikeudellista osaamista vaativissa asioissa.

Vaatimus Oy tuntee kuntien vastuut ja velvoitteet

Kunnat ja kuntakonsernit toimivat muita toimialoja huomattavasti haasteellisemmalla kentällä tiukan sääntely ja talouskurin asettamissa raameissa. Vaatimus Oy haluaa tuoda markkinoille oikeudenhoidon palvelun, joka huomioi kuntasektorin järjestämisvelvoitteiden vastuut ja vaikutukset oli kyse oikeudenkäynnistä, kantelusta tai konsultaatiosta.

Yrityksen perustajalla, juristi, OTM, HHJ Lari Tiikasalolla on 20 vuoden kokemus kuntasektorista. Viimeisen 10 vuoden ajan hän on ajanut eri tuomioistuimissa kunta- ja yrityssektorin oikeudenkäyntejä jopa korkeimpiin valitustuomioistuimiin asti. Osa jutuista on päätynyt ennakkoratkaisuiksi, joilla on merkittävää vaikutusta oikeuskäytäntöön. Ennen lakimiesuraansa Tiikasalo on toiminut johtavana viranhaltijana useassa eri kunnassa, joten hän tuntee kuntasektorin konkreettiset haasteet ja paineet sekä kuntasektorin lainalaisuudet erittäin yksityiskohtaisesti. Hänellä on myös kokemusta yritysten ja säätiöiden hallitustyöstä sekä yritysten johdon sprarraamisesta.

Tapamme toimia on suorasanainen ja ratkaisukeskeinen

Oikeudellisten asioiden hoitaminen vaatii osaamista ja menettelytapojen hallintaa. Olipa kyseessä oikeudenkäynti, kanteluasia tai esimerkiksi yhteistoimintaneuvottelut, haluamme tehdä asiat laadukkaasti pitkää kokemustamme hyödyntäen.

Lähtökohtamme on huolehtia oikeudellisesta prosessista kokonaisvaltaisesti, jolloin asiakkaan ei tarvitse huolehtia käytännön asioista ja hän voi käyttää aikansa muihin haasteisiin. Alkutapaamisessa muodostuneen kokonaiskäsityksen pohjalta sovimme, miten asiassa edetään ja millä tavoin Vaatimus Oy osallistuu asian hoitamiseen. 

Etäpalaverien yleistyminen sekä asiakirjojen sähköinen siirtäminen mahdollistavat toimeksiantojen hoitamisen sekä yhteydenpidon välimatkoista riippumatta. Pidämme toimintamallimme mahdollisimman yksinkertaisena ja haluamme, että asiointi on asiakkaalle helppoa viestintävälineestä riippumatta.

Varaa aika alkutapaamiseen

Vaatimus Oy toimii tuloksellisesti. Pidämme huolen ja vaadimme, että päämiehemme saa hyvän ja oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin. Soita ja sovi aika maksuttomalle alkutapaamiselle. Tapaamisessa analysoimme tilanteesi ja määritämme oikean tavan ratkaista ongelmasi.

”Oikeus ei voi toteutua, jos ei sitä ei vaadita.
Vaatimus Oy vaatii oikeutta puolestanne.”